NKÜ’de ‘Cumhuriyet ve Atatürk’ Konulu Konferans Düzenlendi
09-12-2022



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Biyosistem Topluluğu tarafından Rektörlük Konferans Salonunda “Cumhuriyet ve Atatürk” konulu konferans düzenlendi.

Etkinliğe NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, NKÜ Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Tekirdağ Barosu Genel Sekreteri Av. Orçun URAK, Biyosistem Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Birol KAYIŞOĞLU, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şube Başkanı Dr. Cemal POLAT, Av. Güneş GÜRSELER, STK temsilcileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Etkinliğin konuşmacısı İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Emekli Tuğgeneral Dr. Naim BABÜROĞLU, Atatürk’ün siyasi ve sosyal hayatından ve Cumhuriyet’in kuruluş sürecinden bahsetti.

Düzenlenen etkinlik NKÜ Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN ve Biyosistem Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Birol KAYIŞOĞLU’nun konuşmacı Emekli Tuğgeneral Dr. Naim BABÜROĞLU’na çiçek takdimi ile son buldu.

Rektörlük fuaye alanında yer alan Plastik Sanatlar Topluluğu'nun "Bir Parçamız Atatürk" konulu resim sergisinin de eşlik ettiği etkinlik sonrası Emekli Tuğgeneral Dr. Naim BABÜROĞLU fuaye alanında kitaplarını imzaladı.

 

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6




>