NKÜ’de İlk E-Spor Takımı Marmaraereğlisi MYO’da Kuruldu
10-10-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu bünyesinde ilk E-Spor takımı kuruldu.

Öğretim Görevlisi Yarkın ÇELİK’in koordinatörlüğünde, Müdür yardımcıları Öğr. Gör. Hakan URUÇ ve Öğr. Gör Sercan GÜLAY’ın destekleriyle kurulan MEMYO E-Spor Takımında, Ersel EMER, Efe ERYILDIRIM, Nurican EĞERCİ, Mert KESKİN, Kenan KAYABAŞ, Cihan GÜLLÜ yer aldı.

Dünyada ve Türkiye’de henüz genç sayılabilecek bir endüstri olan Elektronik Spor (E-Spor), organize edilen video oyun yarışmalarına verilen isimdir. Bu bakımdan MEMYO E-Spor takımı da E-Spor müsabakalarında en çok oynanan strateji oyunları ve spor oyunları alanında birçok etkinliğe ve yarışmaya katılmayı hedeflemektedir.

Öğr. Gör. Yarkın ÇELİK, “MEMYO E-Spor Takımı çok yakında birçok etkinlikte ve yarışmalarda yer alacaktır. Trakya’da ve Tekirdağ’da önde gelen bir E-Spor Takımı olmak üzere yola çıktık” ifadelerine yer verdi.