NKÜ’de MEYOK Sertifika Töreni Gerçekleşti
06-10-2022



“Önlisans Eğitimlerinin Dijital Çağa Entegrasyonu - Endüstri 4.0 ve Sektörel Uygulamalar”  projesinin eğitim programını tamamlayan 22 akademik personele sertifikaları verildi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü’nce (MEYOK) hazırlanan, Trakya Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen ve Çorlu Meslek Yüksekokulu önderliğinde yürütülmekte olan “Önlisans Eğitimlerinin Dijital Çağa Entegrasyonu - Endüstri 4.0 ve Sektörel Uygulamalar”  projesinin eğitim programı ilk 4 günü online, son 2 günü yüz-yüze olmak üzere 20-21-22-23-24-25 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilmişti.

Çerkezköy OSB’de bulunan Sanayide Dijital Dönüşüm Laboratuvarı’nda yapılan uygulamaların ardından eğitimlerini tamamlayan öğretim elemanlarına sertifikaları Rektörlük Senato salonunda yapılan törenle takdim edildi.

Rektör Yardımcısı ve MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Bülent EKER ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI tarafından sertifikaların takdim edildiği törene MEYOK Koordinatör Yardımcısı ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ ve MEYOK Kurul Üyesi Meslek Yüksekokulu Müdürleri katıldı.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12




>