NKÜ’de Kan Bağışı Kampanyasına Yoğun İlgi
12-10-2022



Türk Kızılay Tekirdağ Şube Başkanlığı ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen Kan Bağışı Kampanyası kapsamında Kan Bağışı aracı üç gün boyunca Değirmenaltı Kampüsünde bağışları kabul edecek.

Türk Kızılay Tekirdağ Şube Başkanı Hamiyet ÇİZEN, Kan Bağışı Yönetimi Şube Müdürü Hakan GÜR ve Çorlu Kan Bağış Merkezi Kan Bağışı Kazanım Uzmanı Gökhan ÇALIŞKAN’ın nezaretinde gerçekleşen kan bağışı kampanyasına öğrenciler ve Üniversitemiz personeli yoğun ilgi gösterdi.

Kampanyada Kan Bağışı aracı ilk gün Üniversitemiz Tıp Fakültesi önünde yer alarak kan bağışlarını kabul ederken, kampanyanın ikinci ve üçüncü gününde ise Üniversitemiz Spor Kompleksi önünde bağışları kabul etmek için yerini aldı.

Üniversitemizde önceki yıllarda gerçekleşen kan bağışı kampanyalarında üç yıl üst üste 500 ünite ve üstünde kan bağışında bulunulmasından dolayı geçtiğimiz hafta Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e Türk Kızılay tarafından ‘Kurumsal Kan Bağışçısı Bronz Madalyası’ ve teşekkür plaketi takdiminde bulunulmuştu.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10




>