NKÜ’de Erciyes Üniversitesi Kalite Komisyonu Üyeleri ‘YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı’ Kapsamında İyi Uygulama Örneklerini Paylaştılar
26-08-2022



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından uygulanan Kurumsal Akreditasyon Programında (KAP) 5 yıl süre ile “Tam Akreditasyon” alan Erciyes Üniversitesi Kalite Komisyonu Üyelerinden Prof. Dr. Sultan TAŞCI ve Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK tarafından KAP kapsamında iyi uygulama örnekleri sunumlarını paylaştılar. Bu çerçevede akreditasyon tanımı içinde çeşitli konular ele alınarak, akreditasyon başvurusunda bulunan üniversitelerde yapılan ve yapılması gereken işlemler konusunda bilgi aktarımı sağlandı.

Toplantıya Üniversitemiz adına Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcısı ve Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Bülent EKER, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, NKÜ Kalite Komisyonu Üyeleri, NKÜ Birim Kalite Elçilerinin yanı sıra NKÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI, NKÜ Bilgi İşlem Daire Başkanı Evren KÖKSAL ve NKÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Serkan AYDIN da katıldı.

Oldukça yararlı geçen görüşmelerin ardından, toplantının Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin akreditasyon çalışmaları için yol haritasının iyileştirilmesine büyük ölçüde katkı sağlaması beklenmektedir.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>