NKÜ’de Bitki Islahı Günleri Düzenlendi
22-12-2022



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Bitki Islahı Topluluğu tarafından ‘Bitki Islahı Günleri’ isimli konferans düzenlendi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe NKÜ Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞTAN, Ziraat Fakültesi Bitki Islahı Topluluk Koordinatörü Prof. Dr. İsmet BAŞAR, Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Abdurrahman ERDOĞAN, Ziraat Fakültesi emekli akademisyenlerinden Prof. Dr. Temel GENÇTAN, Tareks Tarım Ürünleri Genel Müdürü Kamil YILMAZ, Alfa Tohumculuk Genel Müdürü Şinasi ÇOŞKUN ile çok sayıda akademik personel ve öğrenci katıldı.

Düzenlenen etkinlikte konuşmacılardan Tareks Tarım Ürünleri Genel Müdürü Kamil YILMAZ, ‘Tohumculuk Sektörü ve Ülkemizdeki Gelişmeler’ konulu sunum yaptı. YILMAZ, tohumculuk sektörünün hangi aşamada olduğunun önemini vurgulayarak öğrencileri bilgilendirdi. Konuşmacılardan, Alfa Tohumculuk Genel Müdürü Şinasi ÇOŞKUN ise ‘Özel Sektördeki Tohumculuk’ konulu slayt gösterisini sunarak özel sektördeki tohumculuğun önemini vurguladı.

Konferans sonunda Tareks Tarım Ürünleri Genel Müdürü Kamil YILMAZ ve Alfa Tohumculuk Genel Müdürü Şinasi ÇOŞKUN’a katılımlarından dolayı plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10




>