NKÜ’de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi
02-12-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda “3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinliği” düzenlendi.

NKÜ İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Elemanı Araş. Gör. Dr. Mustafa DEMİRKOL’un moderatörlüğünde “En Büyük Engel Sevgisizliktir” temasıyla gerçekleştirilen etkinliğe NKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rasim YILMAZ ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.

Altı Nokta Körler Derneği Tekirdağ Kurucu Üyesi ve Üniversitemiz İktisat Bölümü mezun öğrencisi Sezer MERT’in konuşmacı olduğu etkinlikte, Sezer MERT üniversite öğrencilerinin engelliler konusunda farkındalığını artırmaya yönelik girişimlerden bahsetti.

Düzenlenen etkinlik, Sezer MERT ve öğrenciler arasında soru-cevap şeklinde gerçekleşen bölümün ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.