NKÜ Şarköy MYO Aşçılık Programı Öğrencisi ‘İstcook Fest’te Üniversitemize Altın Madalya Kazandırdı
04-06-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencisi Ali Servet YILMAZ, Öğr. Gör. Furkan Burak ÜNAL koçluğunda 28.05.2022 tarihinde İstanbul Metropol AVM’de Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu (AGAFED) tarafından düzenlenen ‘İstcook Fest Anadoludan Yemek Yarışması’nda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini ve Şarköy Meslek Yüksekokulunu başarı ile temsil etti.

‘Yöresel Tatlı Kategorisi’nde yarışan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencisi Ali Servet YILMAZ, bu kategoride Altın Madalya aldı ve klasmanında ise 3.lük kupasını Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesine ve Şarköy Meslek Yüksekokuluna kazandırdı.