NKÜ İlahiyat Fakültesi Tarafından “Farklı Disiplinlerin Gözünden Hz. Meryem” Başlıklı Konferans Düzenlendi
06-12-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından Tartışmalı İlmi Toplantılar – 1 kapsamında, “Farklı Disiplinlerin Gözünden Hz. Meryem” isimli konferans düzenlendi.

Moderatörlüğünü İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Tefsir Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman KARA’nın yaptığı konferansta; Doç. Dr. Yakup YÜKSEL “Tefsir Kaynaklarında Hz. Meryem”, Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI  “Hadis Kaynaklarında Hz. Meryem”, Dr. Öğr. Üyesi Zehra GÖZÜTOK TAMDOĞAN “İslam Tarihi Kaynaklarında Hz. Meryem” ve Dr. Öğr. Üyesi Halil TEMİZTÜRK “Yahudi ve Hıristiyan Kaynaklarında Hz. Meryem” konularındaki sunumlarını gerçekleştirdi.

NKÜ İlahiyat Fakültesi Konferans Salonundaki etkinliğe İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.