NKÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, NKÜTV’nin Canlı Yayın Konuğu Oldu
30-04-2021



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, Üniversitemiz YouTube Kanalı NKÜTV’de canlı olarak yayınlanan ‘NKÜ GÜNDEM’ programına konuk oldu.

Yapımcılığını Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ’nin yaptığı; yönetmen ve sunuculuğunu ise Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğr. Gör. Dr. Yıldırım Onur ERDİREN’in üstlendiği ‘NKÜ GÜNDEM’ programının bu haftaki konuğu olan Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, Ramazanın bir mağfiret ayı olduğunu belirterek, bu Mübarek Ayın ve oruç tutmanın faziletlerinden bahsetti.

Programda Öğr. Gör. Dr. Yıldırım Onur ERDİREN’in öğrencilerden gelen eposta ve sosyal medya mesajları ile şekillenen sorularını da yanıtlayan Prof. Dr. Hasan KESKİN İlahiyat Fakültesini tercih edecek öğrencilere “Tekirdağ çok güzel ve yaşanılabilir bir şehir. Keza kampüsümüz de çok güzel. Fakülte olarak çok güçlü bir akademik kadroya sahibiz. 1000’i aşkın öğrencimiz mevcut. Yüksek Lisans Programımız da var. Öğrencilerimiz Fakültemizde İslamiyetle ilgili ana bilgi kaynaklarına ulaşabilme imkânına kavuşurken bu bilgileri doğru yorumlayabilme ve İslam Dinini en iyi şekilde anlatabilme yeteneklerine de kavuşuyorlar” dedi.

Dekan Prof. Dr. Hasan KESKİN, son olarak tüm izleyenlerin Ramazan Ayını ve yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını kutlayarak herkese sağlıklı günler temennisinde bulundu.

 

Namık Kemal Üniversitesi0




>