NKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyelerinin Akademik Başarısı
13-09-2022



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinin akademik bir çalışması ‘Emerald Literati Awards’ kapsamında ‘Outstanding Paper’ ödülü aldı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seda YILDIRIM; Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seda H. BOSTANCI (Corresponding Author); İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Durmuş Çağrı YILDIRIM ve İktisat Bölümü Doktora Programı Mezunu Dr. Fatma ERDOĞAN’ın uluslararası hakemli dergi statüsünde olan ‘Higher Education Evaluation and Development’ dergisinde yayınlanan ve COVID-19 pandemisi ile uluslararası öğrenci hareketliliği arasındaki ilişkiyi alternatif bir bakış açısıyla incelemek ve tanımlayıcı bulguları ortaya çıkarmak amacını taşıyan ‘Rethinking Mobility Of International University Students During COVID-19 Pandemic isimli bilimsel çalışmaları ‘Emerald Publishing’ Yayınevinin ‘Literati Award Winner 2022’ ödülü kapsamında ‘Higher Education Evaluation and Development’ dergisindeki ‘Outstanding Paper’ ödülüne layık görüldü.

Ödüllü çalışmada, COVID-19 pandemisinin uluslararası öğrenci hareketliliğine etkisi ile bu değişkenler arasındaki ilişkiler tablolar ve sınıflandırmalar yoluyla açıklanıyor.

Yayın Atıf Bilgisi: Yıldırım, S., Bostancı, S. H., Yıldırım, D. Ç., & Erdoğan, F. (2021). Rethinking mobility of international university students during COVID-19 pandemic. Higher Education Evaluation and Development. 98-113.

Yayın Linki: https://www.emerald.com/insight/content/doi/10.1108/HEED-01-2021-0014/full/pdf

 

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>