NKÜ İdari Birimleri ile YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
07-09-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde, İdari Birimlerin katılımı ile ‘Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.

YÖKAK Kurumsal Akreditasyon çalışmaları ve ‘NKÜ 2021 Kurum İç Değerlendirme Raporu’ doğrultusunda birimlerin değerlendirmeye hazırlanması ve kalite süreçlerinin içselleştirilmesi kapsamında düzenlenen toplantı, İdari Birimlerin katılımı ile gerçekleşti.

Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Rektör Yardımcısı ve Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Bülent EKER, Rektör Yardımcısı Yılmaz ÇAKICI, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ARABUL, Kalite Komisyonu Üyeleri, Daire Başkanları, Hukuk Müşaviri ve İdari Birimlerin Kalite Elçileri katıldı.