NKÜ Öğrencileri ‘Türkiye İnovasyon Haftası’ Etkinliklerine Katıldı
19-12-2022

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ev sahipliğinde 2012 yılından bu yana düzenlenen Türkiye'nin en kapsamlı inovasyon etkinliği olan ‘Türkiye İnovasyon Haftası’na Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi öğrencileri de katıldı.

Pandemi nedeniyle verilen 3 yıl aranın ardından bu yıl tekrar fiziksel olarak 12-13 Aralık 2022 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde TİM ev sahipliğinde, Ticaret Bakanlığının katkıları ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle inovasyon meraklıları için düzenlenen etkinlikte Üniversitemiz öğrencileri de yer aldı.

‘İnovasyonun Yeni Yüzyılı’ teması ile bu yıl 9.’su düzenlenen ‘Türkiye İnovasyon Haftası’na katılan Üniversitemiz öğrencileri, “Farklı ve yeni fikirleri geliştirerek bunları uygulamak anlamına gelen ‘inovasyon’ kavramı geleceğimiz ve ‘Türkiye Yüz Yılı’ için çok önemli” diyerek, gerçekleşen etkinliklerden çok şey öğrendiklerini ifade ettiler.

‘Türkiye İnovasyon Haftası’ adıyla düzenlenen etkinlikler dizisi global şirketlerin üst düzey yöneticilerinden, inovasyonun fikir liderlerine, akademisyenlerden öğrencilere, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin yöneticilerinden kamunun en üst düzey temsilcilerine kadar inovasyona dokunan tüm paydaşları her yıl bir araya getiriyor.

Haberler & Duyurular
Arşiv