NKÜ Öğrencilerini Destekleme Girişimi İçin Düzenlenecek Çay Etkinlik Duyurusu
23-11-2011

NKÜ Öğrencilerini Destekleme Girişimi İçin Düzenlenecek Çay Etkinlik Duyurusu

Rektörümüzün eşi Sayın Fatma Zehra ŞİMŞEK öncülüğünde, Üniversitemizde desteğe ihtiyacı olan öğrencilerimiz için düzenlenen çay etkinliği 23 Aralık 2011 Cuma günü 17.30’da yapılacaktır.

Davetiyeler 20 TL olup, Fakülte/Enstitü/Y.O/M.Y.O Sekreterliklerine dağıtılmaya başlanacaktır.

Davetiyelerin arzu eden katılımcı paydaşlara dağıtımı için tüm üniversitemiz personelinin desteklerini bekliyoruz.

Bu etkinliğe katılmak isteyen üniversitemiz bayanlarının dağılımı sağladıkları davetiye bedellerini ilgili sekreterliklere 19 Aralık tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Etkinlik çekiliş için hediye temin etmiş olan değerli düzenleme kurulu üyelerinin hediyelerini Sn Dr. Türkan HASTÜRK ( 0544 631 27 13) ve Gıda Müh. Mebrure GEÇGEL’e (0 505 241 23 94) iletmeleri rica olunur.

Açılış Konuşmaları

Tekirdağ Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Öğrencileri Konseri