NKÜ Öğrencileri TÜB Tarafından Organize Edilen Kültürel Etkinliğe Katıldı
04-11-2022



Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB)’nin 10. Yıl Etkinlikleri kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde, Trakya Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla, ‘Çanakkale Kültür ve Çanakkale Şehitlik Gezisi’ düzenlendi.

Öğrencilerimizin milli şuurlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak, farkındalıklarını arttırarak tarih bilinçlerinin gelişmesine destek olmak ve birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarını sağlamak amacıyla organize edilen geziye, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi öğrenci toplulukları başkanları ile NKÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Şube idari personelinin de bulunduğu yaklaşık 125 kişilik bir grup katılım sağladı.

Kilitbahir, Rumeli Mecidiye Tabyası, Şahindere Şehitliği, Alçıtepe Sağlık Müzesi, Çanakkale Şehitler Abidesi, Ertuğrul Koyu, 57. Alay Şehitliği ve Conkbayırı gibi alanları rehber eşliğinde ziyaret eden öğrenciler, Çanakkale Zaferi’nin yaşandığı alanları yakından görme fırsatı buldukları için oldukça mutlu ve gururlu olduklarını ifade ettiler.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8




>