NKÜ ve NKÜTEK, Asos Proses Makina San. ve Tic A.Ş. ile İş Birliği Protokolü İmzaladı
13-05-2022



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ), Asos Proses Makina San. ve Tic A.Ş. ve Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. (NKÜTEK) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Protokole Üniversitemiz Rektörü ve NKÜTEK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mümin ŞAHİN imza atarken, firma adına ise Fabrika Müdürü Burhan MUSTAFAOĞLU imza attı. Törende NKÜTEK Genel Müdür Öğr. Gör. Barış KOCABIYIK, Üniversitemiz Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR ile Üniversite-Sanayi İş Birliği Patent ve Lisans Destek Koordinatörlüğü ve NKÜTEK Teknoloji Transfer Ofisi Uzmanı Öğr. Gör. Dr. Figen TAŞÇI DURGUT da yer aldı.

İmzalanan protokol Üniversite, Firma ve NKÜTEK arasında iş birliği ve ortak çalışma imkanlarının ortaya çıkarılması, değerlendirilmesi, muhtemel proje ve hizmetlerin oluşturulması, yürütülmesi, birbirlerinin gerektiğinde çözüm ortağı olması, ortak çalışma kültürünün yaygınlaştırılması için olup, bu amacın gerçekleşmesine yönelik çalışma esaslarını, tarafların karşılıklı hak ve yükümlülüklerini kapsıyor.

İmza töreninden sonra Rektör ŞAHİN, protokolün hayırlı olması temennisinde bulunarak “Bilginin ticari ürüne ve topluma katkıya dönüştürülmesini sağlayacak güçlü iş birliklerine ve altyapısıyla donanımlı bir teknoparka sahip olması Üniversitemiz için gurur vesilesidir” dedi ve ASOS Proses Makina firmasına geçtiğimiz ay Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşen Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı (TRAKYAKAF)’na yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdiminde bulundu.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4




>