NKÜ internet sitesi tatmin anketi (Hatırlatma)
02-01-2012

Not: Eğer Hâlihazırda Anketimize Katılmışsanız, Lütfen Bu Elektronik Postayı Dikkate Almayınız

Değerli Namık Kemal Üniversiteliler,

Günümüzde internet siteleri, üniversiteler de dâhil olmak üzere, tüm kurumların paydaşlarıyla iletişiminin sağlanmasında en önemli araçlardan biri haline gelmiştir. Erişim kolaylığı ve düşük maliyet, internet sitelerinin iletişim sürecinde artan öneminin temel nedenlerinden olmuştur. Bu çalışma, Namık Kemal Üniversitesi internet sitesinin çeşitli boyutlarıyla kullanıcılar açısından ne derece tatminkâr olduğunun tespitine yöneliktir. Bu çalışmanın sonuçları üniversitemiz internet sitesinin kullanıcı tatmininin arttırılmasına yönelik çabalara önemli katkılar sağlayabilecektir.

Anket aşağıdaki linke tıklayarak erişilebilir:

Çekilişle belirlenecek anket katılımcılarından birine idefix.com’dan 50 TL’lik hediye çeki verilecektir. Çekilişe katılmak için anket sonlarında yer alan iletişim bilgilerinizi eksiksiz doldurunuz. Bilimsel araştırmamıza verdiğiniz destekten dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Yrd. Doç. Dr. S. Ahmet Menteş