NKÜ ile Süleymanpaşa Belediyesi Arasında Risk Analizi ve Zemin Etüdleri Konusunda Toplantı Yapıldı
03-03-2023

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Süleymanpaşa Belediyesi arasında, Süleymanpaşa’daki binaların risk analizi ve zemin etüdleri konusunda iş birliğine ilişkin kapsamlı bir toplantı yapıldı.

Rektörlük Senato salonundaki toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL, Tekirdağ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Kaan Sinan TOHUMCU, Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Afet ve Acil Durum Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Lokman Hakan TECER, Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, NKÜ Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA, Üniversitemiz mühendis ve mimarlarından oluşan akademik ve idari personel, Süleymanpaşa Belediyesi ile  Tekirdağ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden ilgili personeller katıldı.

Toplantıda, Süleymanpaşa’daki riskli zemin ve binalar ile şehrin zemin etüdlerinin güncellenmesi değerlendirildi ve acil eylem planı üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.