NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı ve ÇOMÜ Devlet Konservatuvarı Flüt Topluluğundan Konser
16-05-2022



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Flüt Topluluğu tarafından konser verildi.

Konsere Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuvar Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda GÖKSU, ÇOMÜ Devlet Konservatuvarı Müdür Yardımcısı Doç. Bahadır ÇOKOMAY, akademik ve idari personel, öğrenciler ve sanat severler katıldı.

Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşen ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğr. Elm. Merve ÇOKOMAY’ın Flüt Sınıfı öğrencileri tarafından verilen konserde Doç. Bahadır ÇOKOMAY da piyano ile öğrencilere eşlik etti.

Seçkin eserlerin seslendirildiği konserde Doç. Bahadır ÇOKOMAY’ın flüt için düzenlediği Türk Müziği eserleri Rumeli Türküsü ‘Bülbülüm Altın Kafeste’, Çanakkale Türküsü, Tanburi Cemil Bey’in ‘Çeçen Kızı’ adlı eseri ve Kevser Hanım’dan ‘Nihavend Longa’ sergilendi.

İlgiyle izlenen konserin sonunda Üniversitemiz Türk Müziği Devlet Konservatuvar Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda GÖKSU bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi ve sanatçılara belge takdiminde bulundu.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9




>