NKÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı 2021-2022 Akademik Yılı Özel Yetenek Sınavı Tamamlandı
27-08-2021

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Çalgı Eğitimi Bölümü özel yetenek sınavı, pandemi süreci dolayısıyla sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak gerçekleşti.

Rektörlük Konferans Salonunda gerekli tedbirler alınarak gerçekleşen sınavda adaylar salona HES kodları kontrol edilerek ve ateşleri ölçülerek tek tek alındı. Her aday, başkanlığını Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda GÖKSU’nun yaptığı jüri önünde sosyal mesafeye uyarak sınav verdi.

Konservatuvar Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda GÖKSU, adaylara sınav öncesi bilgilendirmede bulunarak, sınava katılan adayların yetenekleri doğrultusunda puanlanarak değerlendirileceğini belirtti ve başarılar diledi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Bülent EKER de sınav salonunu ziyaret ederek, katılan adaylara ve değerlendirme jürisine başarı temennisinde bulundu.

İki gün süren özel yetenek sınavında adaylar, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesinin öğrencisi olabilmek için performans sergilediler.