NKÜTEK’den “Fikri Sınai Hakların Yönetimi ve Lisanslama” Eğitimi
14-02-2013



NKÜTEK(Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş)tarafından yürütülen faaliyetler çerçevesinde,  Fikri Sınai Hakların Yönetimi ve Lisanslama konulu uzmanı Ögr. Gör. Gülsel ÇİFÇİ  ve Çözüm Ortağı  TechMark Uzman – Patent Vekili Davut HARİ eğitimler düzenleyecektir.

Çalışmalar 5 Mart 2013 tarihinden itibaren başlayacaktır.

Eğimler, Her ayın 1 ve 3 haftalarında Perşembe Günleri öğleden sonra Tekirdağ Ana Kampüste Rektörlük Binası 2 katta, Her ayın 2 ve 4 haftalarında da Perşembe günleri öğleden sonra Çorlu Teknokent TGB2’ Binasında yapılacaktır.

Tarafınızdan yürütülmüş ve yürütülmekte olan muhtelif çalışma ve projelerle ilgili olarak ortaya çıkan ve Fikri Sınai Haklara (patent, marka, faydalı model, endüstriyel tasarım, entegre devre topografyaları, copyright v.s.) konu olabilecek buluş ve/ veya çalışmalarınız için sizlerle çalışmaktan memnun olacağız.

Çalışmalarımızı;

-  E-mail bilgilendirmeleri,

-  Yüz yüze görüşmeler,

-  Toplantılar,

-  Seminerler,

-  Çalıştaylar, vasıtası ile yürüteceğiz.

Sizlerden gelecek talep ve öneriler çalışmalarımıza ışık tutacaktır kanısındayız. Bu nedenle yürütülmüş ve yürütülmekte olan proje ve çalışmalarınızın Fikri ve Sınai Haklara konu olup olmadığı hususu ile ilgili bize yapacağınız ziyaret öncesi bizimle irtibata geçmenizi rica eder bu vesile ile çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Prof.Dr.Bülent EKER

NKUTEK Genel Müdürü

 (Öğr.Gör.Gülsel ÇİFTÇİ)

İrtibat Telefon No:0282 2501131





>