NKÜTEK Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleşti
04-12-2021

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (NKÜTEK Teknopark) Yönetim Kurulu Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN başkanlığında Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Teknopark Genel Müdürü ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih ÜNSAL, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz GÜNAY, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp SÖZDİNLER ve Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Osman SARI katıldı. Yönetim Kurulu toplantısı, Teknopark faaliyetleriyle ilgili bilgilendirmelerin ardından sona erdi.