NKÜ Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezinden Müthiş Söyleşi
01-06-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezinin organize ettiği ‘Fitness Konuşmaları’ adlı söyleşi çok büyük katılım ile gerçekleşti.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda, oldukça keyifli bir atmosferde gerçekleşen söyleşiye akademik ve idari personel ile öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Söyleşiye konuşmacı olarak ülkemizin önemli antrenman bilimcilerinden Prof. Dr. Emin KAFKAS ve Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonu Serdar AKTOLGA katıldı. Sporcu beslenmesi ve antrenman sistemleri gibi konuların konuşulduğu söyleşi soru – cevap bölümünün ardından tamamlandı.

Söyleşi sonunda Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Umut CANLI katılımcılara günün anısına takdimde bulundu.