NKÜ Spor Bilimleri Fakültesi ‘Oryantiring ile Oryantasyon Programı’ Gerçekleşti
07-10-2022



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, yeni öğrencilerin üniversite ve kampüse adaptasyonunu hızlı bir şekilde gerçekleştirmek ve ekip çalışmasını teşvik etmek amacıyla oryantasyon programını bu yıl oryantiring etkinliği ile gerçekleştirdi.

Programın ilk kısmı NKÜ Spor Kompleksi’nde yapıldı. Rektör Yardımcısı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, öğrencilere hitabında çok çalışmayı ve başarılı olmak için azimli olmayı öğütledi. Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU ise Spor Bilimleri Fakültesini tanıttığı konuşmasında öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.

Programda daha sonra akademik ve idari personel öğrencilere kendilerini tanıttı. Ardından oryantiring hakkında bilgi verildi. Sonrasında program Spor Kompleksi önünde devam etti. Öğrenciler burada 10 farklı gruba ayrıldıktan sonra gruplara oryantiring için kampüsteki hedeflerin haritaları dağıtıldı ve grupların ayrı ayrı startları verildi.

Öğrenciler, kampüsteki maceralı etkinliğin ardından zamana karşı yarışarak Üniversite Stadyumundaki finiş noktasına ulaştılar. Kronometre ile tutulan süre hesaplamalarının ardından toplamda en kısa sürede finişe ulaşan grup birinci oldu.

Stadyumdaki törende Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU ve Doç. Dr. Süleyman Erim ERHAN öğrencilere katılımlarından dolayı birer teşekkür konuşması gerçekleştirdiler. Ardından birinci olan gruba ödülleri takdim edildi.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14
Namık Kemal Üniversitesi15
Namık Kemal Üniversitesi16
Namık Kemal Üniversitesi17
Namık Kemal Üniversitesi18
Namık Kemal Üniversitesi19
Namık Kemal Üniversitesi20
Namık Kemal Üniversitesi21
Namık Kemal Üniversitesi22




>