NKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü İçin Yürüdü
24-11-2021



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle merkez kampüs içerisinde Fakülte Binası önünden başlayarak Rektörlük Binasına kadar bir yürüyüş düzenledi ve yürüyüş sonunda Rektör Vekili Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Genel Sekreter Murat Kamil TIRPANCI ve Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU ile birlikte Rektörlük Atatürk Anıtına çiçek bıraktılar.

Rektör Vekili Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU, Genel Sekreter Murat Kamil TIRPANCI, akademik ve idari personel ile öğrencilerin katıldığı etkinlikte, Atatürk Anıtındaki törenden sonra Rektörlük fuaye alanında bir konferans verildi.

Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU’nun günün anlam ve önemini belirttiği açış konuşmasının ardından Rektör Vekili Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, insanın toplumsal bir varlık olduğunu vurgulayarak başladığı konferansında öğretmenlik mesleğinin faziletlerinden bahsederek, öğretmenlerin insanın toplumun bir parçası haline gelmesindeki rolünün önemine değindi. Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ konuşmasını, “24 Kasım Öğretmeneler Günü vesilesi ile Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenleri rahmet ve minnetle anıyorum; hayatta olan öğretmenlerimize de sevdikleriyle sağlıklı ve güzel günler diliyorum” sözleriyle bitirdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14
Namık Kemal Üniversitesi15
Namık Kemal Üniversitesi16
Namık Kemal Üniversitesi17
Namık Kemal Üniversitesi18
Namık Kemal Üniversitesi19
Namık Kemal Üniversitesi20




>