NKÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Silivri Belediyesi ile Protokol İmzaladı
06-03-2020



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO)’nun Dış Ticaret ve Lojistik Bölüm ve Programları ile Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi (TÜRAM) arasında protokol imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi adına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN protokole imza atarken, Silivri Belediyesi adına ise Belediye Başkan Yardımcısı Hasan SOLAK imzaladı.

Hasan SOLAK, imzalanan protokolün hayırlı olması temennisinde bulunurken; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise bugün tarımsal üretim gerçekleştirilen her yerde Dış Ticaret ve Lojistik konularının da değer kazandığını, bu protokol ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından Dış Ticaret ve Lojistik alanında TÜRAM’a verilecek eğitim desteğinin önemli bir kazanç olduğunu ifade etti. Ayrıca bu eğitim hizmetini Tekirdağ’dan sunuyor olmanın da ayrı bir değer taşıdığını belirterek protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

İmza töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gökmen KANTAR, Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR, Teknik Bilimler MYO Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi ÖZLEM BOZKURT ve Öğr. Gör. Fatma Funda ÖZDÜVEN, Öğr. Gör. Ahmet BAL, Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Gökhan BIÇAK ve Penti Çorap San. Tic. A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü İrfan MERİÇ de yer aldı.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3

Haberler & Duyurular
Arşiv



>