NKÜ Saray MYO Müdürü Prof. Dr. Uğur AKYOL’dan Ziyaret
29-09-2022

Tekirdağ Namık KemalÜniversitesi Saray Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Uğur AKYOL, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Prof. Dr. Uğur AKYOL, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesinin bir parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, meslek yüksekokullarımızın varlığı sayesinde Tekirdağ’ın bir ucundan öbür ucuna uzanan Üniversitemizin çalışmalarının bölge halkı tarafından takdir ediliyor olmasının yeni projeler, bilimsel çalışmalar ve hizmetler için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.