NKÜ Personeline Bilgi Güvenliği Farkındalık Eğitimi Verildi
12-09-2022

NKÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından üniversite personeline "Bilgi Güvenliği Farkındalık Eğitimi” verildi.

Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen eğitime Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ile idari ve akademik personel katıldı.

Gelişen siber tehditler karşısında kullanıcı farkındalığını artırmak, kanun ve standartlara uyum sağlamak amacıyla düzenlenen bu eğitimde Eğitmen Yusuf ŞEN tarafından, Temel Güvenlik Kuralları, Fiziksel Güvenlik, Cihaz Güvenliği, Parola Güvenliği, Sosyal Mühendislik, Bilgi Güvenliğinde Kullanıcı Sorumlulukları, Çalışanın Sorumlulukları ve Dahili Tehdit Unsurları gibi konularda sunum ve bilgilendirmeler yapıldı.