NKÜ Meslek Yüksekokulları, Çok Sayıda Kurum ve Kuruluşla Protokol İmzaladı
10-11-2022



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler MYO, Çerkezköy MYO, Çorlu MYO, Muratlı MYO ve NKÜ Hastanesi ile ülkemizin önde gelen sanayi kuruluşları ve devlet kurumları arasında mesleki eğitim alanında iş birliği protokolü imzalandı.

Toplam 20 kurum ve kuruluş ile gerçekleştirilecek iş birliklerini kapsayan protokol imza törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, Çerkezköy MYO Müdürü Prof. Dr. Erdinç UZUN, NKÜ Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nejat ALTINTAŞ, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Gökmen KANTAR, Çorlu MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ, Muratlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahar SÖZÜBEK, protokol imzalanan firmaların yöneticileri ile akademik ve idari personel katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN törende yaptığı konuşmada, Üniversite olarak kamu-sanayi-üniversite iş birliklerine çok değer verdiklerini belirterek, önemli kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirilen protokollerin öğrencilerimizin özellikle mesleki becerilerini geliştirebilmelerine çok büyük katkısı olacağına dikkat çekti.

Gerçekleşen tören kapsamında NKÜ Teknik Bilimler MYO; NKÜ Hastanesi, Gıda İl Kontrol Laboratuvarı, Bağcılık Araştırma Enstitüsü, Hema A.Ş., Toraman Tekstil, Bahçıvan Gıda, Gençler Otomotiv, Çalışkan Otomotiv, Özen Mensucat, İpekyol Tekstil, Sirel Endüstriyel Yapı, Ziya Kaya Mimarlık, Rüya Proje Prefabrik, Polifarma İlaç, Erak Giyim Mavi Jeans, Koleksiyon Mobilya ve Buhari Otomotiv ile; Muratlı MYO Buhari Otomotiv ile; Çerkezköy MYO, Çorlu MYO ve Muratlı MYO Astro Cam ile; Çorlu MYO ise Çetaş Otomotiv ve Dal Technics International Makine firmaları ile iş birliği protokolü imzalamış oldu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14
Namık Kemal Üniversitesi15
Namık Kemal Üniversitesi16
Namık Kemal Üniversitesi17
Namık Kemal Üniversitesi18
Namık Kemal Üniversitesi19
Namık Kemal Üniversitesi20
Namık Kemal Üniversitesi21
Namık Kemal Üniversitesi22
Namık Kemal Üniversitesi23
Namık Kemal Üniversitesi24
Namık Kemal Üniversitesi25
Namık Kemal Üniversitesi26




>