NKÜ Meslek Yüksekokulları (MYO), Çok Sayıda Kurum ve Kuruluşla İmzaladıkları Protokollere Törenle Yenilerini Ekledi
12-12-2022



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler MYO, Sosyal Bilimler MYO, Çorlu MYO, Malkara MYO, Muratlı MYO, Marmarereğlisi MYO, Saray MYO ve Şarköy MYO ile ülkemizin ve bölgemizin önde gelen tarım, sanayi, gıda ve turizm kuruluşları ile meslek örgütleri arasında mesleki eğitim alanında iş birliği protokolleri imzalandı.

Toplam 32 kurum ve kuruluş ile gerçekleştirilecek iş birliklerini kapsayan protokol imza törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet VOLKAN, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet HACIOĞLU, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan ULUSAN, Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Mehmet Ali KİRACI, NKÜ Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Aykut DEMİRKIRAN, NKÜTEK Teknopark Genel Müdürü Öğr. Gör. Barış KOCABIYIK, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Lütfi Çağatay ONAR, Tekirdağ Özel Star Medica Hastanesi CEO’su Atakan POLAT, protokol imzalanan firmaların yöneticileri ile birimlerini temsilen Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, Saray MYO Müdürü Prof. Dr. Uğur AKYOL, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Gökmen KANTAR, Marmaraereğlisi MYO Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM, Çorlu MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah YİNANÇ, Muratlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahar SÖZÜBEK, Malkara MYO Müdürü Öğr. Gör. Metin DAĞ, Şarköy MYO Müdürü Öğr. Gör. Serkan AYDIN ile akademik ve idari personel katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN törende yaptığı konuşmada, Üniversite olarak kamu-sanayi-üniversite iş birliklerine çok değer verdiklerini belirterek, önemli kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirilen protokollerin öğrencilerimizin özellikle mesleki becerilerini geliştirebilmelerine çok büyük katkısı olacağına dikkat çekti.

Gerçekleşen tören kapsamında NKÜ Teknik Bilimler MYO; Öztek Tekstil Terbiye San. ve Tic. A.Ş., Aloha Tekstil Turizm İnşaat Enerji San. ve Tic. A.Ş., TAYEKS Dış Ticaret Tekstil San. A.Ş., Eksun Gıda Tarım San. ve Tic A.Ş. ile; Marmarereğlisi MYO; Kaptan Demir Çelik End. Tic. A.Ş. ile; Malkara MYO; Yükay Tarım Makineleri Tic. Ltd. Şti, Kaanlar Gıda San. Tic. A.Ş., Baysan Makine Dişli San. Tic. Ltd. Şti. ve Özbilgi Metal ve Kaynak Tekn. Oto. San. ile; Şarköy MYO ise Bağcılık Araştırma Enstitüsü ve Ramada Wydham Tekirdağ  (ERD Otelcilik A.Ş.) ile; Çorlu MYO; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, TAYEKS Dış Ticaret Tekstil San. A.Ş., Özşifa Süt Ürünleri ve Komax Testing Türkiye Test Sistemleri San. Ltd. Şti. ile; Saray MYO ise Hattuşa Vacation Thermal Club ile; Muratlı MYO TAYEKS Dış Ticaret Tekstil San. A.Ş. ile iş birliği protokolü imzalamış oldu.

Sosyal Bilimler MYO ise Trakya Kalkınma Ajansı, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi, Star Medica Hastanesi, Ramada Wydham Tekirdağ  (ERD Otelcilik A.Ş.), Asyaport, Des Otel (Tek Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Ltd. Şti.), Martaş Liman Tesisleri A.Ş., Mert Dericilik San. Tic. Ltd. Şti., Nigiz Dericilik San. Tic. Ltd. Şti., Vela Denizcilik, Vela Gemi  Acenteliği A.Ş., As Gemicilik, Barsan Global Lojistik, Farel Plastik Elektrik Elektronik İmalat San. A.Ş. ile birlikte Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (SMMM) Nedim ARSLAN ve Hacı ŞİMŞEK ile ayrı ayrı iş birliği protokollerini imzaladı.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14
Namık Kemal Üniversitesi15
Namık Kemal Üniversitesi16
Namık Kemal Üniversitesi17
Namık Kemal Üniversitesi18
Namık Kemal Üniversitesi19
Namık Kemal Üniversitesi20
Namık Kemal Üniversitesi21
Namık Kemal Üniversitesi22
Namık Kemal Üniversitesi23
Namık Kemal Üniversitesi24
Namık Kemal Üniversitesi25
Namık Kemal Üniversitesi26
Namık Kemal Üniversitesi27
Namık Kemal Üniversitesi28
Namık Kemal Üniversitesi29
Namık Kemal Üniversitesi30
Namık Kemal Üniversitesi31
Namık Kemal Üniversitesi32
Namık Kemal Üniversitesi33
Namık Kemal Üniversitesi34
Namık Kemal Üniversitesi35
Namık Kemal Üniversitesi36
Namık Kemal Üniversitesi37
Namık Kemal Üniversitesi38
Namık Kemal Üniversitesi39




>