NKÜ Marmaraereğlisi MYO Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti
29-10-2020



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslekyüksekokulu (MYO) 2020-2021 Akademik Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Marmaraereğlisi MYO Konferans Salonunda maske ve mesafe kurallarına uygun olarak Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirilen Akademik Kurul Toplantısı’na Genel Sekreter Murat Kamil TIRPANCI, Marmaraereğlisi MYO Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM ile MYO akademik ve idari kadrosu katıldı.

Akademik Kurul Toplantısı, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Veli SIRIM’ın açılış konuşmasıyla başladı. Doç. Dr. Veli SIRIM konuşmasında “Bu eğitim-öğretim yılının Meslek Yüksekokulumuz, Üniversitemiz ve tüm üniversitelerimiz için hayırlara, başarılara, sağlıklı nice güzel günlere vesile olmasını diliyorum. Daha önceki yıllarda akademik kurul toplantılarımızı kendi içimizde yapmaktaydık. Bu toplantımızda ise Sayın Rektörümüz ve Sayın Genel Sekreterimizin katılımıyla bir ilki ve ayrıcalığı yaşıyoruz. Şahsım ve Meslek Yüksekokulum adına Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e şükranlarımı sunuyorum” sözlerine yer verdi.

Toplantı, Marmaraereğlisi MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan URUÇ’un okul tanıtım sunumu ve Öğr. Gör. Yarkın ÇELİK’in öğrenci toplulukları sunumu ile devam etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise konuşmasında başarı grafiği giderek yükselen Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin yoğun çalışma temposu hakkında detaylı bilgi verdikten sonra, ülke olarak içinden geçtiğimiz salgın döneminde alınan tedbirlere ve özellikle uzaktan eğitime dair gerçekleştirilen atılımlara değinerek, “Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yeni eğitim-öğretim yılımızın hayırlara vesile olmasını diliyor ve bir an önce COVID-19 pandemisinden hem ülkemiz, hem de insanlık adına kurtulmayı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Görüş ve önerilerin paylaşılmasının ardından toplantı toplu fotoğraf çekimiyle ve Meslek Yüksekokulunun tanıtım gezisiyle noktalandı.

 

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8




>