NKÜ MEYOK Koordinatörlüğünde ‘Trakya Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı Eğitimi’ Gerçekleşti
28-06-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü’nde (MEYOK) hazırlanan, Trakya Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen ve Çorlu Meslek Yüksekokulu önderliğinde yürütülmekte olan “Önlisans Eğitimlerinin Dijital Çağa Entegrasyonu - Endüstri 4.0 ve Sektörel Uygulamalar”  projesinin eğitim programı ilk 4 günü online, son 2 günü yüz-yüze olmak üzere 20-21-22-23-24-25 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Uygulamalar, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan ‘Sanayide Dijital Dönüşüm Laboratuvarı’nda yapılarak, eğitimlerini tamamlayan Öğretim Elemanlarına sertifikaları eğitim sonunda takdim edilecek.