NKÜ Kurumsal Akreditasyon Raporu (KAR) Kalite Komisyonu Toplantısında Değerlendirildi
11-01-2023



Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yürütülen Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında Değerlendirme Takımı tarafından geçtiğimiz ay Üniversitemize gerçekleşen Kurum Ziyareti sonrasında hazırlanan Kurumsal Akreditasyon Raporu (KAR), Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN'in katılımları ile Kalite Komisyonu Toplantısında değerlendirildi.

Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Prof. Dr. Murat TAŞAN ile Üniversitemiz Kalite Komisyonu üyeleri katıldılar.

Üniversitemiz kurumsal akreditasyon programı değerlendirme süreci, Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından 2021 yılı Kurum İç Değerlendirme Raporunun (KİDR) YÖKAK’a sunulması ile Kurum İç Değerlendirme Raporunun (KİDR) ve Kurumsal Geri Bildirim Raporunun (KGBR) incelenmesiyle başlamıştı. YÖKAK’ın kurumsal değerlendirme süreçleri Liderlik, Yönetim ve Kalite, Eğitim ve Öğretim, Araştırma ve Geliştirme ve Toplumsal Katkı başlıkları altında toplam 14 ölçüt ve 46 alt ölçüt ile gerçekleştirilmişti.

Kalite Komisyonu toplantısında ise Üniversitemiz Kurumsal Akreditasyon Raporu (KAR) değerlendirilerek "21 gün cevabı" hazırlandı ve ilgili takım başkanına iletilmesine karar verildi.

Kalite Komisyonu toplantısında, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında sürece değerli katkılar sunan Üniversitemiz Akademik ve İdari Personeli ile tüm Dış Paydaşlara teşekkürlerini bildirdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>