NKÜ Hastanesi Bağışçılarına Plaket Takdimi
20-12-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi bağışçıları Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan SAYGI, Mülahim KURU ve Özkan ÖZDEMİR’e Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN tarafından törenle teşekkür plaketi takdim edildi. Törende Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Aykut DEMİRKIRAN da yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Hastalarımızın şifa ile hastanemizden ayrılmaları en büyük temennimiz. Ancak sağlık hizmeti veren bir kurum olarak bağışçılarımızın desteği ile halkımıza verdiğimiz bu hizmetin kalitesini sürekli artırma gayreti içerisindeyiz. Verdiğimiz plaketler teşekkürümüzün bir ifadesi olsa da halkımızın teveccühü ve takdiri hepimiz için esas ödüldür” dedi ve değerli katkıları için başta Başkan Cüneyt YÜKSEL olmak üzere tüm bağışçılara teşekkür etti.