NKÜ Futbol Takımı Şampiyon Olarak Birinci Lige Yükseldi
11-12-2017

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Erkek Futbol Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 2.Lig Futbol Müsabakalarında şampiyon olarak 1. Lige yükseldi.

Üniversitemiz 2017-2018 faaliyet programında yer alan  6 üniversitenin katılımıyla Üniversitemiz ev sahipliğinde Namık Kemal Üniversitesi Stadyumununda gerçekleştirilen müsabakalarda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesi futbol takımları mücadele etti.

Final maçı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Uşak Üniversitesi arasında yapıldı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Erkek Futbol Takımı, Uşak Üniversitesi Erkek Futbol Takımını 2-1 yenerek, şampiyon oldu.