NKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı
17-03-2023



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi 2022-2023 Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Murat TAŞAN, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Rıfat BİRCAN ve Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ ile Fakülte akademik ve idari personeli katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN konuşmasında, çalışmalarından dolayı fakülte yönetimi, öğretim üyeleri ve idari personele teşekkür ederek Üniversitemizin başarısının artması için akademik yayınların çok önemli olduğuna vurgu yapıp fakülte akademisyenlerini daha fazla yayın yapmaları konusunda teşvik etti. Rektör ŞAHİN, son olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü dolayısıyla bu büyük zaferle ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı ve yaklaşan Ramazan Ayı ve Bayramı dolayısıyla herkese tebriklerini iletti.

Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Rıfat BİRCAN ve Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ ise öğrencilere yönelik faaliyetler, akademik ve idari faaliyetler ile gerçekleşmesi planlanan çalışmalardan bahsederek fakültenin bölümlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Toplantı sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Akademik Teşvik kapsamında akademisyenlere Teşekkür Belgesi takdiminde bulundu.

 

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14
Namık Kemal Üniversitesi15
Namık Kemal Üniversitesi16
Namık Kemal Üniversitesi17




>