NKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Oryantasyon Programı Gerçekleşti
15-10-2021

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında ‘Özel Yetenek Sınavı’ ile öğrenci alan Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencilerine, üniversiteye uyum sürecini hızlandırmak, bölümlerini tanıtmak, sosyal ve kültürel olanaklar hakkında bilgi vermek amacıyla Yüksekokul Müdürü, Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanları ve Öğretim Elemanlarının katılımıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Düzenlenen programda Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Başkanı Doç. Dr. Süleyman Erim ERHAN ve öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Yasemin ARI tarafından öğrencilere üniversite yaşamı, yönetmelikler, idari ve akademik konular hakkında bilgi verildi.

Program, öğrencilerle gerçekleşen karşılıklı görüş alışverişinin ardından Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU’nun üniversitemize yeni katılan öğrencilere başarı dilekleri ile son buldu.