NKÜ BESYO’nun Spor Söyleşilerine Bir Yenisi Daha Eklendi
05-02-2021



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun gerçekleştirmiş olduğu spor söyleşileri serisine ‘Spor Sektöründe Spor Bilimleri Mezunlarından Beklentiler’ konulu söyleşi ile bir yenisi daha eklendi.

Zoom üzerinden çevrimiçi gerçekleşen ve yaklaşık 2 saat süren etkinliğe yoğun ilgi ve Türkiye çapında katılım vardı.

NKÜ BESYO’dan Öğr. Gör. Asım TUNÇEL’in moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide konuşmacılar, BH Volley Menajerlik Şirketi Kurucusu ve Ziraat Bankası Eski Sportif Direktörü Barış HAMAZ, Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımı Menajeri ve Hentbol A Milli Takımı Eski Oyuncusu Cengiz HATIRNAZ ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitim Uzmanı Futbol UEFA B Antrenörü Kubilay CENGİZ oldu.

Konuşmacılar sunumlarında yabancı dil bilmenin önemine, kulübü veya kurumu temsil yeteneğinin değerine ve müsabaka analizi ile performans uzmanlığı alanında kendilerini geliştirmelerinin gereğine vurgu yaptılar.

Söyleşinin sonunda Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlker ÖZMUTLU konuşmacılara ve söyleşiye yoğun ilgi gösteren katılımcılara teşekkür ederek, akademik kariyer düşünen öğrenci ve mezunlara tavsiyelerde bulundu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10




>