NKÜ, ‘Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2022’ye Katıldı
10-08-2022



Üniversite tercihi yapacak adaylar için yükseköğretim kurumlarının ve programların dijital ortamda tanıtılmasına yönelik Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2022’ etkinliğinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi başarı ile temsil edildi.

Yükseköğretim kurumlarının dijital ortamda bir araya getirilmesiyle oluşturulan sanal fuarda, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tercih yapacak öğrenci ve velilerinin bu yıl da yoğun ilgisiyle karşılaştı. Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKDİM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI’nın Kurum Temsilci Koordinatörleri olduğu fuarda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi toplam 30 öğretim elemanı ve idari personel ile temsil edildi.

3 Ağustos'ta sona eren sanal fuar ile salgın dolayısıyla oluşabilecek riskler dikkate alınarak, öğrencilere tercih edecekleri programlar üniversiteler tarafından dijital ortamda yakından tanıtıldı. YÖK'ün koordinesinde yaklaşık 200 yükseköğretim kurumunun katılımı ile gerçekleştirilen sanal fuarda yükseköğretim kurumları canlı tanıtım etkinlikleri yapıp, öğrenci adaylarıyla sesli ve görüntülü görüşmeler gerçekleştirdi.

Üniversite tercihi yapacak gençlere yükseköğretim kurumları, programlar, bölümler, konaklama ve burs imkanları, sosyal ve kültürel faaliyetler başta olmak üzere yükseköğretim potansiyelinin ve öğrencilere sunulan imkânların anlatılmasının hedeflendiği sanal fuarın internet adresi ise “https://sanalfuar.yok.gov.tr

 

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>