NKÜ, ‘Study in Turkey 2022 Sanal Fuarı’na Katılım Sağladı
10-08-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 20-22 Temmuz 2022 tarihleri arasında YÖK’ün organize ettiği ‘Study in Turkey 2022’ sanal fuarına katılım sağladı.

Sanal Fuar vasıtasıyla Türk üniversiteleri, başta diplomatik temsilciliğimizin bulunduğu 142 ülke olmak üzere yaklaşık 180 ülkenin yükseköğretim çağındaki potansiyel öğrencilerine, görsel ve işitsel materyal ile canlı bağlantı ve anlık ileti yoluyla tanıtım yapabilme imkânına ulaştı.

Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKDİM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI’nın koordinatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte İngilizce, Almanca, Arapça ve Fransızca öğretim üyesi ve personelin görevli olduğu sanal stantta uluslararası aday öğrencilerden gelen sorular cevaplanıp üniversitemizin tanıtımı gerçekleşti.