NKÜ, Türkiye Gazeteciler Federasyonunu Ağırladı
02-09-2022



Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) ve Batı Trakya Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, TGF’nin 67. Başkanlar Konseyi etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen yemekli toplantıda bir araya geldi.

Düzenlenen etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, 27. Dönem İzmir Milletvekili ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Onursal Genel Başkanı Atilla SERTEL, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz KARACA, Federasyon Başkan Yardımcısı ve Batı Trakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necmi IŞIKSAL, Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın BAYER ile TGF’nin Anadolu, Balkanlar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Avrupa’dan gelen çok sayıda üyesi katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin gelişiminden bahsederek; konuklara akademik çalışmalar, sosyal, kültürel ve sportif olanaklar ile gerçekleştirilen ve yakın gelecekte planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Rektör Prof. Dr. ŞAHİN konuşmasında Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi, Üniversite Hastanesinde Verilen Hizmetler, Atatürk Kent Ormanı, Uygulama Oteli gibi Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen ve halkımızın hizmetine sunulan somut projelerin yanı sıra; üniversite-sanayi iş birlikleri, akreditasyon çalışmaları ve akademik başarılara ilişkin detayları paylaştı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in ardından konuşma yapan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz KARACA ise TGF’nin 67. Başkanlar Konseyi etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. TGF olarak ülke çapında gazetecilerin sorunlarına çözüm aramak amacıyla konsey toplantılarını gerçekleştirmeye büyük önem verdiklerini kaydeden Genel Başkan Yılmaz KARACA, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin başarılarını yakından takip ettiklerini belirterek Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Üniversite Yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Federasyon Başkan Yardımcısı ve Batı Trakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necmi IŞIKSAL ile Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın BAYER’in de gerçekleştirdiği konuşmaların ardından etkinlik sonunda TGF Genel Başkanı Yılmaz KARACA, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e plaket takdiminde bulunurken; Rektör Mümin ŞAHİN de Başkan KARACA’ya Üniversitemizin prestij yayını ‘Namık Kemal - Hayatı, Düşünceleri ve Eserleri’ kitabını takdim etti. Sonrasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden Türkiye Gazeteciler Federasyonu üyesi Züleyha KARAMAN da Merhum Cumhurbaşkanı Rauf DENKTAŞ’ı anlatan kitabını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e takdimde bulundu. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14
Namık Kemal Üniversitesi15
Namık Kemal Üniversitesi16
Namık Kemal Üniversitesi17
Namık Kemal Üniversitesi18




>