NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ( 657 SAYILI KANUNUNUN 4-B ) ALIM İLANI SONUCU
03-09-2013

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

4/B PERSONEL ALIM SONUCU

Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi gereğince sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanımıza müracaat eden adaylardan atanmaya hak kazananların asil ve yedek listeleri aşağıda açıklanmış olup, atanmaya hak kazanan asil  adayların istenilen belgeleri, 13.09.2013 Cuma  Çarşamba günü mesai bitimine kadar Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

ATAMA İÇİN İSTENİLEN BELGELER

1- Nüfus Cüzdanı

2- Öğrenim Belgesi (Noterden Tasdikli ve Aslı)

3- İyi Hal Kâğıdı (Cumhuriyet Savcılığından)

4- Askerlik Belgesi (Terhis veya Muaf Olduğunu Belirten Belge)

5- Sağlık Kurulu Raporu ( Tam Teşekküllü Hastanelerden)

6- 6 adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içinde çekilmiş)

7- KPSS Sonuç Belgesi

ÖNEMLİ DUYURU

14.07.1965 tarih ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına eklenen 10.07.2009 tarih ve 27284 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak 01.01.2010 tarihinde yürürlüğe giren düzenlemeyle "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmü eklenmiştir.

Bu yeni kanuni düzenlemeye göre 01.01.2010 tarihinden itibaren 4/B'li, sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı olarak feshedenler  fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemeyeceğinden, atamaları yapılmayacaktır.

Başvuru sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.