NAKSAM Kadınların Mesleki Eğitimi ve Kadın İstihdamı Sempozyumu’na Katıldı
15-12-2017

YÖK Akademide Kadın Çalışmaları Biriminin düzenlediği “Kadınların Mesleki Eğitimi ve Kadın İstihdamı Sempozyumu” 13 Aralık 2017 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Konferans Salonunda gerçekleşti.

Sempozyuma Üniversitemizi temsilen Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (NAKSAM) Müdürü Doç. Dr. Gülen Özdemir ve NAKSAM Müdür Yardımcısı Yrd.Doç. Dr. Emine Yılmaz katıldı.

Sempozyumun açılışında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, birer açılış konuşması gerçekleştirdi.

Sempozyumda yükseköğretimde kadın, mesleki eğitimde yaşanan sorunlar ve kadın istihdamına yönelik çözüm önerileri ele alındı.