Muratlı Meslek Yüksekokulunda Devir Teslim Töreni Gerçekleşti
11-12-2020

Üniversitemiz Muratlı Meslek Yüksekokulunda Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımı ile devir teslim töreni gerçekleşti.

Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdür Vekilliğine atanan Dr.Öğr.Üyesi Bahar SÖZÜBEK düzenlenen devir teslim töreni ile Prof.Dr. Murat ATEŞ’ten görevi devraldı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Yılmaz ÇAKICI’nın da bulunduğu törende yüksekokulumuzun akademik ve idari personeli de yer aldı.

Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN müdürlük görevini başarıyla yürüten Prof. Dr. Murat ATEŞ’ e emekleri ve gayretinden dolayı teşekkür ederek, Dr Öğr.Üyesi Bahar SÖZÜBEK’e  yeni görevinde başarılar diledi.

Prof.Dr. Murat ATEŞ, müdürlük mührünü Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili olarak atanan Dr Öğr.Üyesi Bahar SÖZÜBEK’e  teslim ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Karşılıklı duygu ve düşüncelerin belirtilmesinin ardından devir teslim töreni sona erdi.