Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdüründen Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
29-01-2021

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahar SÖZÜBEK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette eğitim ve öğretim faaliyetlerine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahar SÖZÜBEK, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesinin bir parçası olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e bu aile ortamının tesisindeki girişimleri için teşekkür etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, pandemi dolayısıyla zor bir dönemden geçildiğini, eğitim ve öğretim faaliyetlerimizin ise başarılı uzaktan eğitim çalışmaları ile sürdüğünü belirtti.