Muratlı Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti
06-01-2021



Üniversitemiz Muratlı Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in başkanlığında gerçekleşti.

Online olarak gerçekleşen Akademik Kurul Toplantısına Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahar SÖZÜBEK ile akademik personel katıldı.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bahar SÖZÜBEK açılış konuşması yaparak Yüksekokulun genel durumu ile ilgili bilgi verdi. Müdür Dr. Öğr. Üyesi Bahar SÖZÜBEK aynı zamanda yüksekokulda bugüne kadar yapılan çalışmalardan ve planlanan faaliyetlerden bahsetti.

Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN, “Gönül isterdi ki yüz yüze bu toplantıyı yapalım ama biliyorsunuz ki 23 Mart 2019 tarihinden beri uzaktan eğitimle derslerimizi yürütüyoruz ve toplantılarımızı online yapıyoruz. Güzel bir tarafı aynı anda ve nerede olursak olalım aynı noktada buluşabiliyoruz. Kıymetli hocalarım Muratlı Meslek Yüksekokulu Üniversitemizin en eski birimlerinden bir tanesi. Bugüne kadar yaptığı faaliyetler ve çalışmalarından dolayı tüm yöneticilerimize, arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz ve saygıyla anıyoruz. Yüksekokullarımızda ve diğer birimlerde uzun yıllar çalışan arkadaşlarımızı görevlendirmeye dikkat ediyoruz. Çünkü o birimle alakalı her türlü bilgiye vakıf insanların bulunması her açıdan bizim için çok önemli. Yönetim olarak görevimizde iki yılımızı doldurduk. Geldiğimiz günden beri bilimi ve liyakati hep savunduk. Üniversiteler bilimin konuşulduğu yerlerdir. Farklı görüş ve düşüncelerin sentezlenerek güzel bir mozaiğin çıktığı yerlerdir. Dolayısıyla ortak paydada yani Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin daha iyi yerlere gelmesi amacında birleşmektir. Bana göre bir üniversitenin kalkınmasında üç bileşen var;  doğal güzellikler, kültürel zenginlikler ve yerel dinamikler. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi bu üç özelliği de barındırmaktadır” sözlerine yer verdi.

Kalite ve akreditasyon konusuna da değinen Rektör Prof.Dr. Mümin ŞAHİN, üniversitelerin ihtisaslaşmasına yönelik çalışmalardan da bahsetti.

Toplantı Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in akademik personelin görüş ve önerilerini alması ile sona erdi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7




>