Muratlı MYO 2010-2011 Akademik Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı
05-07-2011



 

Muratlı Meslek Yüksekokulu 2010-2011 Akademik Öğretim yılı Mezuniyet Töreni, 23 Haziran 2011 tarihinde Muratlı Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Törene Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Burhan Arslan, Muratlı Kaymakamı Yakup Tat, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Muratlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Nurşen Yenici, Yüksekokul öğretim elemanları , mezun olan öğrencilerin aileleri ile öğrenciler katıldı.

Mezuniyet töreninde Muratlı Meslek Yüksekokulu 1.’si Gülçin Direk, Muratlı Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Nurşen Yenici, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Muratlı Kaymakamı Yakup Tat ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Burhan Arslan konuşmalarını yaptılar. Törende Muratlı Meslek Yüksekokulu’na Muratlı ilçesi Balabanlı Köyü mevkiinde okul binası yapımı için arazi bağışlayan İsmail Temel Dubaz’a üniversitemiz logolu çinili tabak hediye edildi. Diploma töreninin ardından mezunlar büyük bir coşkuyla keplerini havaya fırlattılar; bu anlamlı ve gururlu günün heyecanını hep birlikte yaşadılar.

 





>