Multimedya Merkezi Hizmete Girdi
15-01-2013

Üniversitemizde birimlerimizin ses, ışık, grafik, video vb. içerik gereklilikleri öğretim materyali çeşitli etkinliklerin  düzenlemesine ilişkin grafik tasarım metin fotoğraf, video, ses ve canlandırma gibi farklı medyaların bilgisayar ortamında işlenmesi ve sunulmasına ilişkin Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde Multimedya Merkezi hizmet birimi oluşturulmuştur.

Birimlerimizin eğitim-öğretim materyali ( afiş, poster, grafik tasarım) gibi hizmet talepleri, iş ve zaman planlaması doğrultusunda Multimedya Merkezi Birimi tarafından karşılanacaktır.

Taleplerin yerine getirilebilmesi amacıyla multimedyamerkezi. nku.edu.tr adresinde  bulunan  iş talep formu doldurulması ve çıktı alınarak Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına iletilmesi gerekmektedir.

İletişim: Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Binası Kat.2

TEKİRDAĞ