Milletvekili Mustafa YEL Rektör Mümin ŞAHİN’ i Ziyaret Etti
03-01-2019

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa YEL, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i ziyaret ederek yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.

Milletvekili Mustafa YEL, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi şehrimizin önemli dinamiklerinden biridir. Yeni dönemde üniversite-şehir ilişkisinin daha da iyi olacağını ve üniversitemizin daha da büyüyerek şehrimizi de büyüteceğine inancım tamdır” dedi.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Milletvekili Mustafa YEL’e teşekkür etti. Üniversitemizin durumu hakkında konuğuna bilgi veren Rektör ŞAHİN, “Öğrencilerimizi uluslararası nitelikleri göz ardı etmeden, değer dünyamızı da dikkate alarak bir öğrenim vermeyi hedeflerken, şehrimize ve bölgemize de katkılar sunma gayretinde olacağız” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER de bulundu.

Milletvekili Mustafa YEL’in şeref defterini imzalamasının ardından ziyaret son buldu.