Marmara Ereğlisi MYO 2010-2011 Akademik Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı
05-07-2011

Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu 2010-2011 Akademik Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni,  24 Haziran Cuma günü Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Törene Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. M. İhsan Soysal, Marmara Ereğlisi Kaymakamı İrfan Demiröz, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Marmara Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. M. Ömer Azabağaoğlu, öğretim elemanları, çok sayıda davetli, mezun olan öğrencilerin aileleri ve öğrenciler katıldı.

Mezuniyet töreninde Yüksekokul 1.’si Büşra Demirelli, Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. M. Ömer Azabağaoğlu, Kaymakam İrfan Demiröz ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. M. İhsan Soysal konuşma yaptılar. Dereceye giren öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından meslek yemininin okuyan mezunlar büyük bir coşkuyla keplerini havaya fırlattılar; aileler de bu anlamlı ve gururlu günün heyecanını onlarla birlikte yaşadılar.